Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mer, vil bare sovne og ikke våkne igjen..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 13 år og jeg har null motivasjon og selvtillit. Jeg vil bare sovne og ikke våkne igjen jeg har ingen som jeg kan snakke med, vil ikke snakke med helsesøster og sann 116111 osv fordi jeg prøvde å snakke med dem en gang men de er så strenge og lar meg ikke puste og ta meg god tid osv og jeg er veldig sensitiv, jeg klarer ikke mer

SVAR

Besvart 23.05.2020 11:19:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle