Hopp til hovedinnholdet

Vil bare dø hvis d fortsetter sånn her. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg helt alene. Har et normalt/ dårlig forhold til foreldrene mine, en søster som bryr seg mest om seg selv, og et par venner som jeg nesten aldri er med på fritiden, bare en noen få ganger. Så derfor er jeg hjemme hele tiden. Mamma har begynt å kjefte fordi jeg alltid sitter inne, og sier at jeg må få meg venner. Har akkurat fått meg en ny venn gjennom dans, og hun spurte to ganger om vi skulle møtes dagen etter, men så var d liksom noe som kom i veien begge gangene, og hun møtte noen andre istedet. Jeg ble så glad når vi skulle møtes, så d gjorde utrolig vondt og nå vil jeg egt ikke være venn med henne. Alle rundt meg er egentlig bare fæle mennesker, som skuffer meg hele tiden. Jeg tør ikke stole på noen etter at så mange har løyet, eller behandlet meg dritt. Føles ut som at ingen elsker meg. Jeg har mistet troen på nesten alle mennesker, og at det finnes et ordentlig godt menneske der ute.Jeg orker ikke folk mer! Vil bare dø hvis d fortsetter sånn her. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 29.05.2020 00:36:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle