Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninna mi sliter veldig psykisk. Hvordan hjelpe henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Bestevenninna mi sliter veldig psykisk. Hun er deprimert, har angst, og hun kutter seg Da hun hadde det vanskelig for 3/4 år siden prøvde hun å ta livet sitt, jeg er drit redd for at noe sånt kan skje igjen. Jeg vet ikke hva jeg blr gjøre. Jeg vil hjelpe henne, men jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å hjelpe. Jeg kan ikke fortelle henne hvor vanskelig det er for meg å se på at hun ødelegger seg seg litt etter litt. Om jeg forteller henne hvordan jeg har det i forhold til situasjonen hennes, er jeg redd det vil resulterte i at hun slutter å snakke til meg når hun har det som verst. Slik at jeg ikke har muligheten til å være der for henne når hun trenger hjelp. Så jeg trenger virkelig hjelp til hvordan jeg kan hjelpe henne best mulig.

SVAR

Besvart 01.06.2020 08:22:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle