Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom og ønsker klemmer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har gått på skolen i noen uker nå og alt er greit. Egentlig er jeg venn med alle, og forstår meg godt med alle. Men inni meg føler jeg meg liksom ensom. Jeg føler at jeg er alene fordi jeg ikke er noen såpass nære. Jeg er alltid tredjevalget eller noe sånt. Den nærheten savner jeg. Bare en klem hadde vært nok, dessverre er jeg en person sol aldri, sånn faktisk aldri har pleid å klemme folk fordi jeg syntes det var kult da( var egt ganske dumt) så det virker helt unaturlig å klemme noen. Men jeg føler meg sånn ensom. Jeg vet dette ikke gir mening, men hver gang jeg ser noen andre klemme begynner jeg nesten å gråte fordi jeg klemmer egentlig aldri noen, ikke n gang familien min. Bare når jeg skal dra et sted alen som ikke er ofte.

SVAR

Besvart 04.06.2020 22:45:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle