Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker mer en det jeg føler og at tankene går over kontroll.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en person som har en tidens til å tenke på veldig mye som nok ikke er noe vits å tenke på. Er litt redd for at jeg tenker mer en det jeg føler og at tankene går over kontroll. Da mener jeg at jeg er redd for at tankene skaper en "fake" følelse som ikke er de ekte følelsene. Er litt redd for at mine ønsker om kjæreste eller andre ting skaper et så stort ønske at jeg fortelle meg på et slags vis at jeg liker han. (lage nervøsitet uten å egentlig være nervøs, eller å like han) Tenker hele tiden... jeg stopper alldri å tenke på noe.. for alldri firhet og tid for meg sjøl. Har hat mine utfordinger igjennom livet, som jeg må bære med meg resten av livet som jeg alldri kommer til å glemme. Har snakket med psykolog og sosionom, men stopper ikke. Er dette en del av personligheten min? Finnes det noe tenkniker som jeg kan bruke øve alt? Er det noe alle ungdommer går igjennom? Kan dette hindre meg til å få en mann i fremtiden?

SVAR

Besvart 06.06.2020 07:05:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle