Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ensom og er bare hjemme og spiller online.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 18år snart 19år om 6måneder. Jeg har det veldig vanskelig akkurat nå, jeg har det vanskelig mentalt ikke fysisk. Jeg spiller med online folk, og jeg blir så veldig lei meg når de spør om hva jeg har gjort idag eller at jeg må bli mer sosial. Når jeg ser folk poste på at de e ut på insta og henge med venner blir jeg så sjalu. Jeg lyger heletiden til online vennene mine og sier jeg var ut med venner osv, når jeg egentlig ikke har venner på ekte. Jeg kjenner noen , men de bor så veldig langt unna og de er eldre enn meg. Jeg er hjemme hele tiden, jeg har ikke idrett. Jeg føler meg taper og ubrukelig. Jeg er veldig optimistisk person, jeg har holdt ut så lenge uten å ha noen venner siden 8trinn. Jeg har også sosial angst på Online altså det vil si , jeg blir nervøs når jeg snakker med dem eller om de spør videochat osv. Håper dere forstår min situasjon og kan gi meg noe tips. Jeg har håp jeg vet livet er mer enn å være hjem og spille hele dagen. Mvh gutt 18år

SVAR

Besvart 06.06.2020 16:18:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle