Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler det er mye som skjer inni meg, men samtidig ingenting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler det er utrolig mye som skjer inni meg, men samtidig ingenting. jeg vet ikke. Har funnet nylig ut at jeg er bifil og forelsket i eks-bestevennen min. Sa det til henne, men vi har ikke snakket noe om det siden jeg sa det. Broren min har jeg ikke sett eller snakket med siden starten av november. For en måned siden er det 2 år siden hunden min døde. Jeg føler ikke jeg har noen å snakke med selvom jeg har gode venner og nær familie. Men ingenting skjer så jeg kan bli distrahert fra de triste tankene, jeg står opp, spiser, går på skolen og sover. Så jeg vet ikke. Jeg aner ingenting

SVAR

Besvart 10.06.2020 10:03:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle