Hopp til hovedinnholdet

Vil slippe unna alt sammen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

det var en jente som jeg likte før, som jeg snakket/flørtet litt med på snpchat. hun sa at jeg kunne sove over hos henne osv, samtidig som hun sa akuratt det samme til bestevennen min. jeg fant ut av dette litt senere og ble ganske lei meg. jeg tvingte meg selv liksom til å komme over det. jeg fikk meg en kjæreste og klarte å glemme det. men hun var veldig sjalu på at jeg hadde likt en annen før henne. vi har snakket en del om dette og hun tror at jeg fortsatt har følser for henne og dette gjør alt veldig vanskelig. vi har kranglet en del. jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. jeg syns bare at alt er vanskelig og føler at jeg gjør alt feil og ikke får til noen ting. jeg sliter med å få sove eller konsentrere meg om noe som helst. jeg føler at jeg egt ikke er helt til stede. jeg prøver å glemme alt som har skjedd men får det ikke helt til. jeg syns det er veldig deilig å drikke og snuse får å slippe unna alt sammen. jeg har drukket en del nå og har en del snus også.

SVAR

Besvart 19.06.2020 02:04:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle