Hopp til hovedinnholdet

Usikker på følelsene mine overfor kjæresten, sammen i 5 mnd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har kun vært sammen i 5 måneder denne måneden, og jeg kjenner på en enorm usikkerhet rundt følelsene mine. Jeg tror ikke jeg er forelsket i han lengre, og jeg tror jeg har mistet følelser for han. Vil bare tilføye at siden januar har vi stort sett bodd sammen, og gjør ikke så ofte ting som å dra ut å spise, gå på kino osv. Vi har blitt flinkere på dette den siste tiden, men tenker fortsatt veldig mye på følelsene mine - er ekstremt usikker på de og det smerter meg så fælt. Er så glad i han og vil være sammen med han, jeg trenger deres mening og hjelp til å finne ut av dette. Har kjent på det i litt over en månde, ble bedre en periode, men nå er det tilbake igjen. Han har en vanlig hverdag og trener mye, mens jeg stort sett sitter inne å venter på han - møter ikke venninner så ofte, dette er veldig dumt av meg selvfølgelig. Tror også jeg sliter litt med depresjon etter nyinnsatt spiral. Hjelp meg, vær så snill. Vil så gjerne beholde dette, er så glad i han.

SVAR

Besvart 17.06.2020 16:07:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle