Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tatt av pappa fordi jeg kjørte elsparkesykkel uten hjelm.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I dag kjørte jeg elektrisk sparkesykkel Uten hjelm å ble tatt av pappa. Jeg var kjempe redd. Jeg fikk ikke kjeft. Bare beskjed om at det ikke var greit. Dette gjorde meg enda mer redd. Etter at han gikk ringte jeg han jeg var me da jeg ble tatt. Jeg sa nesten ingen ting å merket at pusten min ble skjelvende. Jeg begynte å bli svimmel. Jeg la på me han jeg snakket med og reiste meg for å hente vann. Etter å ha gått to meter kjente jeg tårene trillet ned som aldri før. Jeg klarte nesten ikke styre handlingene mine lengre. Pusten min ble dyp å rask. Jeg satte meg ned inntil skapet. Dette varte fra start til jeg pustet vanlig igjen, ca 20-30 min. Det går helt fint nå. Men lurer veldig på hva dette var? Takk for hjelp på forhånd

SVAR

Besvart 24.06.2020 11:23:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle