Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt mobbet mye og jeg hater nå mennesker mye!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Fra barnehagen til tiende klasse ble jeg mobbet mye. På videregående greide jeg ikke å få noen venner. Har bare hatt en venn i hele livet. Dette har utviklet seg til at jeg har fått mye hat, sinne , bitterhet osv. Mens jeg er alene, sint, har litt depresjon, porno avhengighet osv så har mobberne flytte til byer for å studere eller fått gode jobber, fått kjærester osv. Detter har utviklet seg til at jeg har fått ett dypt hat for dem og mennesker generelt. Ser jeg f.eks en gruppe personer i byen eller når det fester i nærheten av huset og ser og hører mye føler jeg ett dypt hat for dem. Jeg begynner å bli lei av mennesker. Jeg hater mennesker mye. Noen vil kanskje si jeg er sjalu, kanskje det er sant. Den eneste gleden jeg har i livet mitt er Death Metal, slasher filmer, tromme, kattene og noen få videospill. Mens jeg skriver dette er det noen som har fest på en låve like ved der jeg ser litt og hører mye. Jeg føler meg ganske hatefull mot dem. Jeg ønsker ikke å snakke med psykolog.

SVAR

Besvart 26.06.2020 10:48:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle