Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg nekte å være innlagt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er innlagt på klinikk på grunn av en spiseforestyrellse. Dette er noe foreldrene mine har bestemt og jeg kan ikke komme hjem før om minst 2 uker. Føler jeg nesten blir dårligere av å være her. Jeg sitter nå oppe nå klokka halv fire om natta og får ikke sove. Jeg lengter hjem, noe som gjør det enda vanskeligere og spise. Jeg er rett og slett veldig sliten og ønsker bare å få dra hjem. Jeg har fått en melodi på hjernen som ikke går bort. Det er veldig stressende og nesten litt skummelt. Hvorfor går den ikke bort er det noe galt med meg? Ble så stressa for noen timer siden at jeg trodde jeg skulle dø. Uansett jeg lengter i hvert fall hjem hver dag og griner mye, har vondt i hodet og føler meg veldig nedfor. Kan jeg nekte og være her?

SVAR

Besvart 20.06.2020 23:40:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle