Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter psykisk og trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. har sletet i mange år psykisk. ingen kan se det. har vært noen traumatiserende episoder i oppveksten der det blant annet var gjentatte selvmordsforsøk. har hatt en del stefedre som har vært voldelig, og misbrukende. før var det dette som plagde meg. nå vet jeg ikke lengre. hver eneste dag føles helt lik. jeg får knapt søvn. jeg er bare så sliten av og leve. folk sier det skal bli bedre, men.. det er flere ganger jeg har tanker om å ende alt. alle tror jeg er glad, og jeg blir sett på som dem morsomme jenta som alltid er blid. jeg prøver på ingen måte og få oppmerksomhet. hverdagen min går slik. for en stund tilbake møtte jeg en gutt. han var grei mot meg og vi snakket mye. vi hadde lik fortid og jeg falt for ham. han er seksten. foreldrene mine fant ut av det og det ble en sak. jeg måtte gi slipp på det ene som brakte meg håp og ordentlig glede. jeg savner han. hver gang jeg hører navnet hans, faller jeg sammen. dette er mitt liv. jeg trenger hjelp.

SVAR

Besvart 22.06.2020 19:37:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle