Hopp til hovedinnholdet

Sier psykologen ifra til foreldrene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt med selvmordstanker for en stund nå. Det begynte med alt den mobbingen jeg ikke husker mye av uansett, det er da jeg tror det begynte. Jeg var mobbet for årviss, den første følelsen av tristhet blandet med "ingentinghet", jeg visste ikke det var unormalt før jeg begynte å føle sånn igjen etter et års pause fra de følelsene. Nå etter den "pausa", 2 år inn, begynte jeg å ha selvmordstanker, noe jeg sverget jeg ikke skulle ha no av. Og det er så håpløst. Jeg vil også klargjøre at jeg egentlig ikke vil ta selvmord. Jeg har tenkt å få tak i en psykolog, eller hvem som helst som kan hjelpe meg, men jeg er redd at h*n kommer til å sende meg til et psykiatrisk sykehus, og jeg kommer til å bli kontrollert 24/7! Og ikke bare det, men også si ifra til foreldrene mine! Om noen dager er jeg 16 år, og jeg vet at psykologen kan ikke si no til foreldrene da, nesten. Sier psykologen ifra til foreldrene? Blir jeg sendt til en psykiatrisk sykehus? Hva vil de gjøre med meg?

SVAR

Besvart 26.06.2020 21:40:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle