Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg stå i mot de vansklige tankene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt med spiseprblematikk i over 3 år nå. Det skifter mellom perioder med sulte, oppkast og "normalt"(spiser regelmessig og har et bedre forhold, fortsatt anstrengt). Periodene varer ca 1 måned. Men nå vet jeg ikke hvordan jeg skal stå imot tankene. De blir mer ekstreme for hver gang. Jeg orker ikke en ny periode hvor jeg skifter mellom angst og depressive tanker. Er det noen tips for hvordan jeg kan stå imot tankene? Prøver å ikke agere på de. Men det er vanskelig. Alt trigger meg- spesielt bilder fra da jeg var syk.

SVAR

Besvart 27.06.2020 22:46:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle