Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vite at man er syk nok til å få behandling for spiseforstyrrelser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei så jeg blir så ogsi tvunget til å få behandling for det de kaller en «spiseforstyrrelse» det eneste valget er hvor jeg skal få behandling. Jeg valgte priv psykolog men det funket ikke. Jeg var det ett par ganger og vi var ingen match. Uansett vil jeg ikke st mamma skal betale mye penger for behandling jeg ikke tar imot. Jeg har litt lyst til å prøve å bli henvist tilbake til bup men vet ikke om det er noe vits. For det første har jeg ingen planer om å stoppe å gå ned i vekt. Viss jeg fortsetter å gå ned i vekt når jeg får behandling der kommer de til å legge meg inn da? Jeg veier 55 kg nå og er 170 høy. Kommer de til å gi meg en kost plan? Jeg føler meg ikke syk så visst de ikke finner noe diagnose under utredningen så avslutter de jo og da var det jo ikke vits i å bli henvist der i det hele tatt. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg tilbake til bup eller prøve å finne en bra privat psykolog? Hvordan vet jeg at jeg er syk nok til å dra dit?

SVAR

Besvart 28.06.2020 21:33:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle