Hopp til hovedinnholdet

Når jeg gjør noe seksuelt med en gutt, så får jeg et slags blackout.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

når jeg gjør noe seksuelt med en gutt uten alkohol i bildet så får jeg et slags blackout. jeg mister meg selv og glemmer på en måte hva jeg holder på med. en gang for nesten et år siden hadde jeg sex med en gutt. han begynte å slikke meg og jeg synest slikking er ekkelt. men jeg husket ikke at han gjorde det før lenge ettepå, på likhet med andre ting jeg ikke husket. jeg hadde ikke drukket alkohol. det samme skjedde for en uke siden da jeg skulle ha sex med kjæresten min for første gang. ting han gjør som jeg vanligvis ville reagert på eller tenkt mye på tenker jeg ikke over at skjer i det det skjer, og jeg husker det ikke før lenge etterpå. hvorfor er det sånn?

SVAR

Besvart 29.06.2020 17:21:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp ved seksuelle utfordringer

Har du problemer med reisning, tørrhet eller orgasme, kan et lite "treningsprogram" være verdt å prøve ut.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

 

Les mer
account_circle