Hopp til hovedinnholdet

Kan det da være at jeg er glad jeg klarte å ha sex igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg møtte en litt eldre gutt på byen, vi dro hjem til meg og hadde sex. Før dette fortalte han at han egentlig var en forholdsperson, noe som betrygget meg med at han ikke var pul og stikk typen. Han er eldre enn det jeg egentlig går for, men tenker ikke så langt i fylla. Han er 26, og har møttes 2-3 ganger til for sex og prat. I forkant av dette så ble jeg voldtatt, så han er den første jeg har klart å ha sex med i ettertid. Sist Jeg var med han så ble jeg ganske full, og tror jeg sa at jeg elsket han, noe jeg absolutt ikke gjør etter 3 møter. Nå trekker han seg unna å flørten er så og si død. Jeg er interessert i han, men ikke nok til å ha følelser, kan det da være at jeg er glad jeg klarte å ha sex igjen.. og ble overlykkelig for det? Eventuelt hva kan jeg gjøre? Jeg tror jeg har skremt han vekk.

SVAR

Besvart 03.07.2020 06:47:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle