Hopp til hovedinnholdet

Opplevde situasjon der det føltes som jeg forsvant. Hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ADHD og jeg tok medisinen seinere en jeg pleier. Og jeg var til bestemor og bestefar, også skulle jeg og søskenbarnet mitt lege oss også var jeg nede med dem immens søskenbarnet mitt var på badet osv. Også snakket vi å det var hyggelig også bare plutselig forsvant jeg også var det på en måte en frekk versjon av meg som tok over kroppen min, og når jeg ble meg selv igjen så var bestemor sur på meg også skjønte jeg ingen så jeg bare sprang opp på rommet jeg lå på og var helt satt ut fordi jeg skjønte ingen ting. Men dagen etterpå så snakket vi sammen og jeg sa unnskyld for oppførselen og at jeg ikke viste hva som har skjedd, men jeg fortalte ikke om det der at jeg bare plutselig forsvant osv for jeg er redd at de ikke skal tro meg. Og jeg vet ikke om det er fordi jeg tok medisinen seinere enn jeg pleier eller hva det er? Og jeg er redd for at det skal skje igjen. Og jeg lurte på om dere vet noe om det?

SVAR

Besvart 06.07.2020 16:56:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle