Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år! Nesten hver kveld begynner jeg å gråte uten grunn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer bare på et par ting. Jeg har det liksom helt fint til vanlig. Jeg har ingen problemer utenatt at jeg tror at jeg kan være bifil og ikke snakket med noen om det, men det plager meg egentlig ikke så veldig mye. Men nesten hver kveld så begynner bare å gråte av null grunn. Og det varer lenge og jeg bare ligger der å tenker på masse rart. Begynner å tenke på alt jeg ikke liker med meg selv osv. Vet bare ikke hvorfor jeg starter å gråte, det er ikke sånn at jeg tenker på noe spesielt før jeg begynner å gråte. Jeg begynner generelt bare å tenke på livet.

SVAR

Besvart 06.07.2020 17:29:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle