Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi, orker ikke leve. Beste måten å ta selvmord på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har anoreksi, men klarer ikke se det selv mtp at jeg ikke er tynn...jeg har hatt det slik lenge og orker ikke mer!! Er på det stadiet hvor ingenting er å se frem til og jeg orker ikke leve mer for alt som skjer er bare dritt! Livet mitt er ikke verdt å leve og jeg orker ikke gå rundt å se ut som en feit jente som liksom skal vere anorektisk ifølge foreldrene mine!! Hva er beste måten å ta selvmord på? Hva gjør minst vondt og hvor får jeg tak i ting om jeg trenger noe?

SVAR

Besvart 07.07.2020 14:46:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle