Hopp til hovedinnholdet

Er veldig ofte lei meg og lei av livet, skjønner ikke helt hvorfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Er veldig ofte lei meg å lei av livet, skjønner ikke helt hvorfor. Sånn dei siste 11 dagene iallfall har jeg vert sånn, å vet ikke hva som skjer. Har ikke lyst til noe. Har gråt mykje. Har kuttet meg på armen ein del ganger, det viser heldigvis ikke så godt.(det er ikke berre no jeg har gjort det) Å tenker veldig ofte på selvmord når jeg har det sånn, vet at det er naturlig osv. Har ikke lyst å ha det sånn. Føler meg påeinmåte ikke tilstede heller, har hatt uvirkelighetsfølelse ganske lenge. Føler ikke meg vekke, å gløymsk. Begynner å lure på om det er depresjon, får sånne perioder som kommer å varer i kanskje 1-2 uker. Åsso har jeg det bedre en stund, det er rart. Nett som jeg vet at det kan komme en sånn periode. Føler jeg sløser livet, det er trist. Det er heller ikke kjekt å ha det sånn i ferien. Men klarer ikke å gjøre noe med det heller når jeg har det sånn. Klokken er halv to på dagen nå, jeg har ikke orket å startet dagen, har berre ligget i sengen å gråt.

SVAR

Besvart 12.07.2020 08:49:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Test om du er deprimert!

En selvtest kan si om du har tegn på depresjon. Husk at hvis du har en depresjon, så er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle