Hopp til hovedinnholdet

Lei alt og alle. Hva gjør jeg da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fy faen så eg hater livet mitt! Er kje ein dritt å finne på der eg bur, eg har ikkje råd til å reise, eg er for sosialt retarda for å få meg jobb, alle plassene eg har søkt får eg aldri svar eller eit nei fordi at man må være 18 og ha bil, eg har ingen venner og faen meg ikkje tale om at eg skal snakka med nye folk, når eg prøver så ser dei bare stygt på meg som om eg er det eklaste som finst eller bare virker sjukt ukomfortable. Blir tvunget til å snakke med sosialrådgiver men da hjelper faen meg ikkje ho seier bare 'få deg venner' og at eg må bare put myself out there men kvar gang eg gjer det angrer eg som faen!! Blir alltid småmobba heima og, og har ein familie som ikkje trur på mental helse så eg får ikkje snakka med psykolog sjølv om eg er 17 for dei haddd gjort narr av meg. Kan ikkje snakke med dem heller for dei gjør seg alltid the victim. Er ikkje suicidal eller noko men fy faen eg kunne ønska mor mi aborta meg, er så lei av detta.

SVAR

Besvart 27.07.2020 22:00:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle