Hopp til hovedinnholdet

Har noen forskjellige temaer som jeg er bekymret for.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har noen få spm er egentlig forskjellige temaer jeg er bekymret for og vil snakke med dere om dette. Soving: er det sant at man kan legge på seg? Og hvor mye og kan det synes ar man er tjukk? Anoreksi: kan jeg be fastlege /mental helse om hjelp klarer ikke og stå i maten lenger... hva anbefaler dere og gjøre? Tur: er en - to turer bra nok hver dag for daglig mosjon? OCD: har rydde tvang ... må ha slt på plass eller så klikker det helt for meg.... hvis jeg ikke får lagret bilder eller skrevet opp ting da funker ikke livet mitt.... og føler at jeg aldri har det ryddig eller har orden og styr da.... Har også kognitive tanker kroppsbildeforstyrrelse , og angst for det meste egentlig... takk på forhånd Jente 17 år

SVAR

Besvart 24.07.2020 09:23:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle