Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått masse visninger på tik tok, burde jeg ta ned videoen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk nettop masse visninger på en video jeg la ut på tik tok. Jeg har aldri fått stort med visninger, men nå har over 25 tusen sett videoen min. Jeg syntes det var gøy i starten når jeg fikk to tre tusen visninger, men nå er det ikke gøy lenger. Jeg fikk helt panikk av det, selv om jeg visste det var en mulighet av at det kunne skje. Jeg har aldri slitt med å være i rampelyset, men av en eller annen grunn syntes jeg bare dette er ubehagelig og rart. Jeg er ganske langt nede emosjonelt nå (ikke relatert til videoen) og har vert det en stund. Vurderer sterkt å ta ned videoen, men lurer på om jeg saboterer meg selv, eller om jeg over reagerer. De jeg kjenner syntes bare det er kult at jeg har fått så mange visninger. Så spørsmålet mitt er som følge: tror du jeg saboterer meg selv, eller overdriver? Og burde jeg ta ned videoen?

SVAR

Besvart 30.07.2020 10:29:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle