Hopp til hovedinnholdet

Litt ekkelt med det halsbandet, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kjøpte et sex leketøy sett for en stund siden, med dildoer, gag ball, halsband rundt halsen, osv. Har bare prøvd det 2 ganger og følte det ikke helt var meg. Når jeg prøvde halsbandet rundt halsen fikk jeg mer panikk følte jeg, nå føles halsen stram ut. Hadde ikke halsbandet stramt rundt halsen, men bare en følelse jeg har nå. Litt ekkelt, er det farlig? Skal kaste det, var ikke noe for meg. Er det fornuftig synes du? Ville bare prøve det. Har mye angst så jeg får bare panikk visst noen klemmer meg hardt rundt halsen også.

SVAR

Besvart 07.08.2020 13:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Lyst til å prøve et sexleketøy?

Har du lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer eller har sex? Les mer om hva du kan bruke og hvordan du får tak i det.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle