Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få vekk angsten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kjøpte ett sexleketøysett for en stund siden med dildoer, ball gag, halsbånd, tau osv. Og igår prøvde jeg halsbåndet rundt halsen for å late som om jeg var en slave og den var ikke noe stram rundt halsen. Men etter at jeg hadde tatt den av fikk jeg utrolig angst og halsen føltes stram ut, bare en følelse jeg fikk. Kan grunnen til det være at jeg har mye angst og stiv nakke og at jeg bare fikk en sånn ekkel følelse siden jeg hadde noe rundt halsen? Men jeg tok og kasta den i søpla, det var ikke noe for meg. Siden jeg hadde en traumatisk opplevelse for noen år siden og fikk et belte rundt halsen som satt fast i noen sekunder som kunne blitt farlig. Nå har den traumatiske opplevelsen komt tilbake og jeg tenker på det ofte nå :( siden jeg prøvde dette med halsbåndet. Min største frykt her i livet er døden og slutte å puste. Skulle ikke prøvd halsbåndet, men tenkte ikke over dette. Jeg får bare panikk visst noen klemmer meg hardt. Hvordan kan jeg få vekk angsten for dette nå?

SVAR

Besvart 11.08.2020 15:48:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexleketøy

Har du hatt lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle