Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har vært utro mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. jeg har vært i et forhold på 2,5 år, men like før vi fylte så var hun utro mot meg. Sex med en fyr og kysset en annen samme kvelden. Dette skjedde etter hun lenge ikke har villet ha sex med meg pga. tidligere overgrep.. Jeg respekterte alltid det. Jeg sa til henne at jeg kan glemme det denne ene gangen for kjærligheten er viktigere for meg enn feiltakelser. Hun sier hun trenger tid og hun var den som gjorde det slutt med meg. Helt plutselig. Hun sender miksede signaler nå, og vil kysse meg, snappe meg og melde meg men plutselig trekker hun seg unna og vil ingenting. Jeg har gjort mange fine ting for henne i det siste og hun blir utrolig glad. Hun sier hun savner meg og vil ha sex men når alt kommer til alt så skjer det aldri uansett. Det føles bare ut som jeg ikke har noe å leve for lenger. Jeg er så lei av alle som bare sier at alt går over. Jeg hadde liksom tenkt å fri til henne.. Så PLIS hjelp for jeg ser ingen utvei av dette.. skjønner ikke hva hun vil med meg..

SVAR

Besvart 11.08.2020 22:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle