Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror at jeg kanskje sliter med en del ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

trenger bare litt tips generelt. jeg tor at jeg kanskje sliter med en del ting, jeg prøver ikke å selv diagnosere, da jeg helt seriøst tror jeg kanskje har dem. i fjor hadde jeg et av mine mest traumatiserende år, og har ikke helt vært meg selv siden. jeg mistet bestevenninen min og begynnte å henge med en litt toxic vennegruppe. jeg selv deltok aldri i tingene de holdt på med, men jeg var vitne til veldig mye av det (aktiv kutting, spiseforstyrelser osv) det er først nå i år at jeg forstår at alt dette har gått inn på meg. i fjor gikk jeg ned 10 kilo på 2 måner fordi jeg ikke følte meg bra i min egen kropp, selv om min bmi da var 22 og gikk ned til 19. når jeg ser kutt får jeg en angst følelse i bryste og halsen selv om det kanskje bare viste i ett sekund. å gå til en lege eller psykolog er ikke mulig da min mor er redd at barnevernet skal ta oss viss vi er deprimerte pga tanten min mistet alle barna sine. hva kan jeg gjøre for å takkle litt av vanskelighetene.

SVAR

Besvart 14.08.2020 08:42:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle