Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så redd for alt og det er så slitsomt...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ei har lenge slit med at ei e redd får alt liksom alt! Og ei klare ikke vær hjemme aleine, ser får mei ting som ikke e der. Høre ting å får de til å bli noe større. Å vær gang de skjer så stivna ei heilt å får panikk men klare ikke gjer noe. Å ei har bynnt å bli veldig lei av å vær sååå redd får alt, fins de noe som kan hjelpe eller noe slikt mot de? Hoppe dokke skjønte ka ei skreiv;)

SVAR

Besvart 15.08.2020 19:30:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du mørkredd?

Dei aller fleste har opplevd å kjenne seg utrygg i mørkeret. Det er vanlig å vere mørkredd. Kvifor er det slik, og kva kan du gjere?

 

Les mer
account_circle