Hopp til hovedinnholdet

Orker ikke leve mer. Er lei av alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg orker ikke å leve mere. jeg er så lei av alt. har ingen venner og føler at familien min bare er skuffet over meg. de snakker alltid om at jeg må bli som alle andre. og livet er så kjedelig jeg skal jo dø en gang uansett.... jeg har ikke akkurat fått med meg så mye på skolen så jeg kommer ikke til å få noe framtid uansett. men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. av og til så føles det ut som om jeg bare er ingenting. jeg eksisterer, men jeg lever ikke. jeg er ikke glad, men ikke trist. bare ingenting. på skolen er jeg bare alene og hjemme er jeg bare på rommet. mamma er sånn ca alltid sur på meg og nei jeg kommer ikke til å snakke med hun om det. jeg hater å snakke med mamma om sånt. føler bare at jeg alltid gjør feil. har sluttet i fotball fordi jeg var bare for dårlig til å være med. og nå får jeg helt angst hvis noen snakker til meg. jeg bare skulle ønske jeg var som alle andre. jeg ser at alle legger ut på storyen sin at de har det gøy med venner. og jeg er alltid alene.

SVAR

Besvart 10.08.2020 17:06:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle