Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg trenger å vite hvordan ekspertene ser for seg framtiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er veldig bekymret for fremtiden. Corona har forandret mye av hverdagen. Russetiden ble avlyst, fadderuka er avlyst, og skolehverdagene kommer til å fortsette å foregå via nettstudier. Jeg har akkurat begynt å studere. Selv om jeg kan takle dette nå, er jeg redd for fremtiden. Kommer dette til å bli den nye fremtiden for alltid? Høres sikkert ut som et dumt spørsmål, men har dvelet med dette lenge. Og jeg er generelt redd for at verden skal falle sammen, og at den nye hverdagen blir isolert fra alt og alle. Føler at jeg trenger å vite noe om hvordan ekspertene ser for seg fremtiden.

SVAR

Besvart 15.08.2020 14:10:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle