Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for korona. Jobber i dagligvare og møter mange mennesker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er veldig bekymret for corona situasjonen. Jeg jobber i dagligvare og er i kontakt med flere hundre forskjellige mennesker hver dag. Jeg er spesielt bekymret nå etter ferien siden vi ikke vet hvor folk har vært, vi har hatt mange turister innom og vi ser at smitten øker i hele landet. Jeg føler ikke jeg får gjort noe med det, og at «frykten» min bare er irrasjonell og overdreven. Jeg kan jo ikke slutte å jobbe bare fordi jeg er redd for å bli smittet/smitte andre. Tør heller ikke ta opp dette med sjefen min. Jeg vet jo at alle er i samme situasjon og mange er redde. Folk må på jobb. Jeg synes bare der er ubehagelig å ikke ha kontroll, og å bekymre meg hele tiden. Er det noe som helst jeg kan gjøre? Merker at det går veldig utover arbeidsdagen og hverdagen min, da jeg blir redd for å omgås familie og venner utenfor jobb også, tilfelle jeg tar med smitte til dem. Trenger virkelig noen råd. Tusen takk!

SVAR

Besvart 17.08.2020 21:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle