Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg slutte på vgs og ta dette året til behandling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blitt feil diagnostisert med psykose lidelse. Jeg gikk til en behandler som mente jeg hadde dissosiativ lidelse. Jeg føler hverdag at jeg faller fra meg selv, som at jeg er flere deler at jeg ikke føler på et bestemt «meg». Jeg dissosierer hverdag mye, og jeg har flashbacks hele tiden. Hele dagen. Jeg byttet psykolog men angrer. Jeg føler jeg mister meg selv, jeg har sett på om jeg har demens. Fordi jeg har hukommelse problemer, skumle. Glemmer ting og av og til når jeg snakker så er det som en annen person tar over i meg. Har og tatt meg selv i å snakke som ett barn for å så komme utav tilstanden og tenke «hvafaen var det for noe». Og jeg blir redd. Jeg er forvirret og svært deprimert. Jeg tørr ikke å si dette til noe fordi jeg vil ikke bli innlagt ettersom jeg takler det dårlig. Men jeg er svært suicidal om dagen. Men ingen vet hvir mye jeg lider. Livet føles ut som en vond drøm. Burde jeg slutte på VGs og ta dette året til behandling? Takk for svar

SVAR

Besvart 02.09.2020 12:49:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle