Hopp til hovedinnholdet

Føler meg deppa og skader meg selv hver dag, føler jeg trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste er jeg så deppa! Jeg føler at jeg er trøtt hele dagen og at jeg har null energi. På skolen later jeg som om jeg er full av det, men jeg er jo ikke det. Jeg klarer ikke konsentrere meg heller, så hjemme sitter jeg bare å ser på ting hele kvelden. Jeg er alltid en person som vil at de rundt meg skal ha det bedre enn meg... Siden når de rundt meg er deppa blir jeg enda mer deppa. Jeg føler at nesten alle vennene mine er veldig toxic, men jeg har ingen andre venner og er en veldig sjenert person. Jeg skader meg selv hver dag for a ta igjen på meg selv for å være så sårbar. Vil ikke fortelle noen siden jeg ikke vil de skal bekymre seg. Det gjør liksom ikke vondt lenger heller.... Jeg føler jeg trenger hjelp, men jeg vil absolut ikke fortelle noen i familien. Det er det verste jeg kan tenke meg skjer. Jeg føler at livet mitt bare faller sammr gradevis.

SVAR

Besvart 10.09.2020 16:18:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle