Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid hatt adhd symptomer, men vil ikke teste meg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som alltid har hatt adhd symptomer. Sinnet mitt er ikke noe som har kommet i puberteten. Jeg vet ikke om jeg har adhd eller ikke, men har nesten alle symptomene. jeg har konsentrasjonsvansker på skolen, fikler med ting, glemmer ting lett, gjør mye slurvefeil, klarer aldri følge med, snakker i et sett med vennene mine og får ofte høre at jeg er masete, og klikker veldig fort. Jeg har et hull i veggen min pga. sinnet mitt. klarer ikke å styre deg og kan klikke for små ting. jeg forlater aldri timene, prater aldri i timene, aldri i slosskamper grunnet sosial angst, selvom jeg føler for å sloss for å få ut sinnet. klikker inni meg istedenfor og det går ofte utover familiemedlemmer. er også sånn at jeg gjerne vil snakke om meg selv og mine interesser som er et annet symptom. vil ikke sjekke meg for om jeg får diagnosen så er det mindre sjanse for at jeg kan bli politi. jeg klarer litt å kontrollere meg ved mange folk fordi jeg har sosial angst, men ikke alltid.

SVAR

Besvart 12.09.2020 09:10:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle