Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurte på hvordan andre ser deg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på hvordan andre ser deg. Når du ser i speilet eller tar selfie og sånn, er det sånn du ser ut eller er det bare sånn du ser deg selv, mens andre ser deg slik du ser ut som når du snur kameraet andre veien og tar bilde f.eks? Når jeg ser meg selv i speilet føler jeg meg fin, men når jeg ser hvordan jeg ser ut når kameraet er snudd føler jeg meg stygg. Trenger svar så fort som mulig, vil ikke føle meg sånn lenger. Har snakket med mamma om det i går og gråt en del fordi jeg føler meg så stygg og ikke vet hvordan folk egentlig ser meg. Vært usikker og tenkt på dette i 2 dager i strekk nå. Takker for svar.

SVAR

Besvart 11.09.2020 17:32:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle