Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker han veldig godt, men vil ikke ha kjæreste, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurte på om dere har noen tips til meg, fordi jeg er veldig forvirret over meg selv om lurer på hva jeg egentlig føler. Jeg har alltid vært så bestemt på at jeg ikke skal ha en kjæreste men i fjor møtte jeg en og vi har holdt på i over 1 år nå. Vi har det veldig fint men jeg har vært veldig usikker på han. Jeg har liksom møtt folk ved siden av men kun for å bli kjent og så sagt at jeg ikke er interessert. Så jeg har alltid valgt han jeg er med. Men problemet er at jeg ikke kunne ha sett for meg noe forhold med han men jeg tror kanskje det handler om at jeg ikke vil ha noe kjæreste. Jeg vet ikke men jeg syns det er veldig vanskelig. Jeg føler jeg har kommet til det stadig at jeg er så glad i han at jeg bare vil at han skal ha det fint samme hvem han er med. Han fortjener det beste og kanskje det ikke kommer til å være med meg. Jeg er fortsatt med han men vi er ikke noe offisielt. Jeg vet bare ikke hva jeg vil. Jeg er nok ikke forelsket og jeg vil være med han. Men bare ikke kjæreste

SVAR

Besvart 14.09.2020 07:40:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
account_circle