Hopp til hovedinnholdet

Stresser og overtenker mye. Er så sykt lei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne men jeg stresser utrolig mye! Før var jeg t akupunktur av ulike grunner men jeg fjernet alltid stressknuter hver uke:/ jeg har noe strammestress greier nedom ribbeina :/ jeg får høre ofte av mamma å vennene mine at jeg må slutte å bekymre meg å stress får alt:( jeg knekker fingrer å biter negler ca hver dag:( viss jeg er alene overtenke jeg//: jeg starter å gråte å tenke ting:/ jeg tenker på at ingen vill at jeg skal leve:/ at vennene mine egt ikke vill at jeg skal leve:( jeg tenker at jeg aldri kommer til å få meg kjæreste pga hvordan kroppen min ser ut:/ jeg tenker at foreldrene mine bare vill ha søsteren min å ikke meg:/ hver gang jeg hår forbi noen å jeg ser at de hvisker eller ler så kommer tankene! Jeg starter å tenke: «nå ler de av meg fordi de syns jeg er rar å stygg» eller «nå snakker de om meg fordi de syns jeg er stygg» jeg får sånne tanker hele tiden å jeg hater det:( Jeg stresser å overtenke hver dag! Jeg er såå sykt lei av det:(

SVAR

Besvart 19.09.2020 12:51:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle