Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner vennene mine, gråter mye og er veldig følsom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter en del med at jeg overtenker alt og stresser for alt. Jeg er også veldig følsom i det siste, og gråter ofte. Har begynt på vgs, og savner vennene mine skikkelig. Jeg er så utrolig glad i dem, og sliter litt med å få meg nye venner. Jeg blir kjent med folk på den nye skolen, men jeg er jo ikke så god venn med dem. De gamle vennene mine trives skikkelig godt på de nye skolene sine, og da blir jeg ekstra lei meg. Jeg blir redd for å miste dem. Jeg savner hvordan vi hadde det før og jeg savner å være med dem hver dag. Jeg er med dem innimellom, men det blir jo ikke så ofte mtp. Skole, corona osv. jeg føler at jeg er den eneste som ikke liker meg såå godt på skolen, og jeg blir lei meg når mine gamle venner får seg nye. Hva skal jeg gjøre? Begynner å gråte hele tiden

SVAR

Besvart 03.10.2020 09:42:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan har tiden med koronasituasjonen vært for deg?

Våren og sommeren 2020 ble litt annerledes på grunn av koronaviruset. Hvordan har det vært for deg?

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle