Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med søvnen de siste 3 årene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I de siste 3 årene, så får jeg ikke sove ordentlig fordi når jeg våkner så våkner jeg med hodepine og stress. Så hodepinen varer i 4 timer når jeg våkner, og jeg blir veldig slite av livet, har tenkt på selvmordstanker, men det skjer hele tiden at jeg tenker på masse rare ting. Vet ikke hva jeg skal gjøre for et år siden dro jeg til helsestasjon og snakket med en psykolog men turte ikke å si alt jeg tenker, jeg sa noe annet istedenfor. Blir bare sliten, stresser veldig mye. Jeg tar frisk luft hverdag fordi jeg vil få bort stressen og hodepinen, men klarer ikke

SVAR

Besvart 02.10.2020 14:15:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle