Hopp til hovedinnholdet

Går ofte og tenker over det jeg har sagt i etterkant

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har så lenge jeg kan huske hatt ett problem. Når jeg er i noen situasjoner, så sier jeg ting som bare faller inn i hodet. Og det er greit det, noen ganger. Men andre ganger, er jeg uenig eller misfornøyd med det jeg sa. Og da går jeg og tenker på det. Konstant. Det er sånn at jeg blir sint eller lei meg av å tenke på det. Akkurat nå tenker jeg på en setning jeg sa for sånn 2 år siden, som fortsatt plager meg, og jeg tenker på en ting som skjedde for 3 uker siden, som plager meg. Jeg blir så irritert at jeg bare vil... SLÅ NOE... fordi jeg aldri skulle ha sagt de tingene. Og det er Ikke store situasjoner, bare liksom, at jeg svarer feil på et spørsmål i timen, kan være nok til at jeg tenker på det i et par uker eller måneder. Håper jeg har forklart det greit nok. Lurer bare på om dette er en «ting». Har slitt mye med psykiske problemer tidligere, men aldri snakket til en profesjonell om akkurat dette.

SVAR

Besvart 02.10.2020 15:44:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Hender det at du slår? Da kan det hende du har et volds- eller aggresjonsproblem. Les om faresignalene og hvordan du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle