Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor føler jeg meg så jævlig uten at noe er galt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er bare så lei meg, jeg er lei av livet, jeg er lei av byen jeg bor i, jeg er lei av folk, jeg er lei av alt! Jeg trenger noen å snakke med men jeg kan ikke. Jeg kan ikke snakke med noen, ikke mamma, ikke pappa, ikke venner, ikke helsesøster. For INGEN blir å forstå meg. Ikke engang jeg forstår meg. Alt er dritt. Tror ikke noen skjønner hvor dritt livet egentlig er. Jeg har ikke en grunn til å føle meg sånn her engang. Har generelt et bra liv. Men jeg er bare så lei. Vil ikke føle noe lenger. Alle forventer at man skal være så perfekt i alt. Jeg har ikke ord for hva jeg føler lenger, for jeg har d jo liksom så bra. Forslaget med at jeg bør snakke med foreldre og alt sånt der er ikke vits å komme med. Blir ikke å gjøre d. Jeg er tom, trist, oppgitt, INGENTING er vitsen med livet. Og hvis jeg i d hele tatt skulle ha snakket med noen, hva skulle jeg liksom sagt. At jeg er lei livet? Har jo absolutt ingen grunn til d. HVORFOR FØLER JEG MEG SÅ JÆVLIG UTEN AT NOE ER GALT?!

 

SVAR

Besvart 04.10.2020 14:11:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle