Hopp til hovedinnholdet

Jeg er deprimert og føler jeg har ødelagt livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er deprimert, Jeg føler meg ikke glad, jeg har generelt ikke følelser og føler jeg har ødelagt livet mitt. Jeg har gjort mye forskjellig i livet både dumt og godt. Jeg har en jente kjæreste men tror jeg er homo. Jeg har nesten ingen venner, alle ignorer meg. Sliter med spiseforstyrrelser, føler meg feit, dum og bare hatet. Det har vært det siste halvåret. Jeg vil ikke si til noen fordi jeg vet at faren min vil bli sint. Jeg vet at den eneste jeg egentlig har er mormor, men som er død. Så er vanskelig å leve i disse tider. Jeg ville bare få dette ut og vet egentlig ikke hva jeg vil videre og vet ikke om det blir noe videre heller. Jeg har tenkt mye på å ta livet eller bare forsvinne. Unnskyld for at du må lese dette, men takk

 
 

SVAR

Besvart 04.10.2020 13:37:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle