Hopp til hovedinnholdet

Hvordan snakke med en psykolog uten at foreldrene vet det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 ãr som sliter psykisk. Jeg gråter meg selv i søvn ofte, men neste dag later jeg som ingenting. Det er så mye som skjer i livet mitt, men jeg kommer ikke til å anakke med foreldrene mine om alt dette. De tror jeg har det fint, og sånn skal d være. Jeg skal ikke ha familie innblanda, da blir alt værre. Så jeg lurte på om det er noen måte jeg kan skaffe meg en psykolog gratis uten at familien min vet det? Jeg trenger virkelig en psykolog. Men ingen i familien min skal vite det. Vennene mine vet heller ikke hvordan jeg har det. Men det har ikke noe med familien min å gjøre, de behandler meg bra. Men jeg må ha en måte og skaffe en psykolog på uten at noen vet det..

SVAR

Besvart 05.10.2020 15:32:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle