Hopp til hovedinnholdet

Føler at ting har blitt annerledes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lenge har jeg vert «redd for å plage de rundt meg» og følt at jeg ikke passet inn. Jeg føler at folk snakker til meg på en annerledes måte enn til andre. Som om jeg ikke kjenner dem like godt selv om jeg gjør det. Trolig har jeg ikke ledd ekte latter eller følt meg komfortabel rundt andre mennesker på flere år. Er det meg det er noe gale med? Det hører med i historien at jeg knapt har vert sammen med venner siden lockdownet og siden sommerferien har vert sykemeldt fra skolen pga en spiseforstyrrelse som jeg desverre utviklet under koronatiden. Takker for svar i forkant:)

SVAR

Besvart 18.10.2020 10:43:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd å ikke passe inn?

Det er vondt å føle at man ikke passer inn. Men det er vondere å gjemme vekk den du egentlig er, for at andre skal akseptere deg.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle