Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en veldig følsom person som veldig lett blir glad i folk ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som har det veldig bra både hjemme og ellers. Men jeg er en veldig følsom person som veldig lett blir glad i folk noe som ofte kan være irriterende fordi jeg savner di. Jeg blir fort glad i venner men spesielt damer som ofte er litt eldre, sånne søte og veldig hyggelige. Det høres så merkelig ut men det er nesten som om jeg blir forelsket i de. Hver gang jeg ser de eller møter di blir jeg kjempeglad og vil snakke med dem og nesten vise meg litt fram på en måte, liksom smile og være glad når di er i nærheten og liksom «få oppmerksomhet» fra dem. Er dette normalt? Fordi det føles ikke helt slik. jeg har snakket med noen venner om det og det virker som om jeg har det slik i en mye sterkere grad enn dem. Alle kan jo bli glad i voksne fordi di er trygge mennesker men hos meg banker nesten hjertet mitt fortere og jeg er nesten redd for å gjøre noe «feil» når jeg er i nærheten av di. Det er litt fint og å bli glad i folk men noen ganger blir det litt for mye.

SVAR

Besvart 18.10.2020 09:35:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle