Hopp til hovedinnholdet

Har skilte foreldre, vi krangler mye. Jeg føler meg ensom. Jente 15.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har skilte foreldre og bor halvparten hos hver. Jeg synes det er slitsomt å være hos mamma fordi vi krangler en del, og jeg prøver å si det til henne men hun er uenig. Jeg har i det siste begynt å krangle en del med pappa også og blir lei meg og sliten. Skolen går dårligere og dårligere hver dag, fordi jeg henger etter og det blir bare mer og mer å ta igjen. Mamma og pappa er veldig snille men er slitsomt når vi krangler så mye. Jeg har heller ingen venner på skolen eller utenom og føler meg ensom. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.11.2020 09:18:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle