Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg har ADHD/ADD

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg tror kanskje a jeg har adhd/add. Jeg har på en måte alltid trodd at jeg har hatt det fordi jeg har hatt så mye sinneproblemer. men nå i det siste har jeg lagt merke til litt flere symptomer. jeg har mye konsentrasjonsvansker og jeg fikler mye med ting i timen. det er sjeldent jeg følger med på læreren og hvis jeg blir fortalt noe går det inn det ene øret og ut det andre. jeg må ofte lese setninger opp til 10 ganger for at jeg faktisk skal forstå dem. det er som om hjernen min ikke fungerer. jeg har tatt litt adhd tester på nettet å jeg har fått ganske høy score. jeg vet at man må testes og bli diagnosert av en lege men jeg føler at det blir feil og gå til pappa og si "hei, jeg tror jeg har adhd". hvis jeg jobber med en oppgave er det ofte jeg gir opp eller ikke orker mer med en gang den spennende delen er over. klarte ikke konsentrere meg på prøven i dag. det er mye mer også men det kommer jeg ikke til å få plass til å skrive. jeg vet ikke om dette er normalt eller ikke.

SVAR

Besvart 06.11.2020 14:51:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hva er ADHD?

Daniel sitter ved pulten sin i klasserommet, men han hører ikke etter. Lærerens stemme føles som en grøt av lyd. Han snur seg og roper ut i rommet. Han kjeder seg. Læreren ber ham være stille. Daniel tar opp blyanten og slår den taktfast i pulten. Det bråker. Læreren blir sur. Klassekameratene ler. Daniel er ingen bølle. Han gjør så godt han kan.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle