Hopp til hovedinnholdet

Er bare så sykt sliten hele tiden, hva er galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er bare så sykt sliten hele tiden. Jeg går siste året på videregående og elsker linja jeg går på og vet det er dette jeg vil jobbe med, men allikevel føler jeg alt blir for masse. Uansett hva jeg gjør føler jeg meg helt alene og at ting bare blir værrre. Jeg er så redd for at jeg ikke skal greie å fullføre året og greie å jobbe med dette. Jeg er også redd for å bli helt alene. Hva er galt med meg?

SVAR

Besvart 12.11.2020 23:45:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle